Klinikpersonalet


Leni Lauritzen, tandlæge

Leni er cityklinikkens chef og hjerte. Hun gør sig stor umage med at gøre klinikken til et sted med en hyggelig atmosfære både for patienter og ansatte. Cityklinikken har været Leni's hjertebarn siden 2001.

Leni siger om sit arbejde som tandlæge:

"Mine patienter er alle forskellige mennesker med forskellige ønsker, forventninger og behov og her på cityklinikken sætter vi en ære i at tage udgangspunkt i det og foretage behandlinger i trygge rammer."

Leni Lauritzen

PÅR MAGNUS PÅRSSON, TANDLÆGE

Per er vores store hjørnesten på klinikken, han udfører alle former for tandbehandlinger. Per er en dygtig kirurg og indsættelse af implanter og operationer er noget som hører dagligdagen til. Per har været tandlæge i over tyve år, han har et fantastisk håndelag og arbejder hurtigt, sikkert og effektivt..

Per siger om sit arbejde som tandlæge:

"Jeg lægger stor vægt på kommunikationen med patienterne og inddrager mine patienter i behandlingsplanlægningen. Selve tandlægearbejdet skal foregå i rolige rammer og vi giver os tid til håndværket og til at patienten kan overvinde evt. tandlægeskræk."

Pår Magnus Pårsson

Elena, klinikassistent og receptionist

Elena har boet mere end 20 år i Danmark og har russisk baggrund. Derfor taler hun flydende dansk, russisk og engelsk. Elena er uddannet bioteknolog med en bacchelor fra DTU, men har skiftet profession til klinikassisten, da det er et job der har mere med mennesker at gøre. Elena er i mesterlære og mangler nu kun den sidste del af sit praktikforløb.

Elena siger om sit arbejde:

"Det centrale i arbejdet som klinikassistent er omsorgen for patienterne. Mange mennesker er bange for at gå til tandlægen og der kan det hjælpe med indfølelse, engagement og samarbejde. Derudover kan jeg godt lide at der er lidt godt humør på klinikken og en hyggelig tone imellem os og med patienterne."

Elena

Teamsamarbejde

Vi har et samarbejde med en kirurg og en ortodontist for at tilbyde alle slags behandlinger.