Klinikpersonalet


Leni Lauritzen, tandlæge

Leni er cityklinikkens chef og hjerte. Hun gør sig stor umage med at gøre klinikken til et sted med en hyggelig atmosfære både for patienter og ansatte. Cityklinikken har været Leni's hjertebarn siden 2001.

Leni siger om sit arbejde som tandlæge:

"Mine patienter er alle forskellige mennesker med forskellige ønsker, forventninger og behov og her på cityklinikken sætter vi en ære i at tage udgangspunkt i det og foretage behandlinger i trygge rammer."

Leni Lauritzen

Katharina Axtmann Petersen, tandlæge

Katharina er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2004 og her 10 års erfaring, herunder mere end 4 års erfaring i samarbejde med implantologer. Siden 2012, hvor Katharina flyttede hjem fra Berlin, har hun fundet sin plads på Cityklinikken. Sideløbende underviser hun tandlægestuderende på Københavns Universitet i klinisk oral fysiologi. Katharina taler flydende dansk, tysk og engelsk, da hun både har boet i USA og Tyskland.

Katharina siger om sit arbejde som tandlæge:

"Jeg lægger stor vægt på kommunikationen med patienterne og inddrager mine patienter i behandlingsplanlægningen. Selve tandlægearbejdet skal foregå i rolige rammer og vi giver os tid til håndværket og til at patienten kan overvinde evt. tandlægeskræk."

Katharina Axtmann Petersen

Elena, klinikassistent og receptionist

Elena har boet mere end 20 år i Danmark og har russisk baggrund. Derfor taler hun flydende dansk, russisk og engelsk. Elena er uddannet bioteknolog med en bacchelor fra DTU, men har skiftet profession til klinikassisten, da det er et job der har mere med mennesker at gøre. Elena er i mesterlære og mangler nu kun den sidste del af sit praktikforløb.

Elena siger om sit arbejde:

"Det centrale i arbejdet som klinikassistent er omsorgen for patienterne. Mange mennesker er bange for at gå til tandlægen og der kan det hjælpe med indfølelse, engagement og samarbejde. Derudover kan jeg godt lide at der er lidt godt humør på klinikken og en hyggelig tone imellem os og med patienterne."

Elena

Teamsamarbejde

Vi har et samarbejde med en kirurg og en ortodontist for at tilbyde alle slags behandlinger.

Kirurg

Ortodontist:
Kvindelig ortodontist Mubarka Kahlon, uddannet specialtandlæge i ortodonti (2005), Overtandlæge i ortodonti i centrum for Specialisttandvård i Malmö, grundlægger af Malmö Tandvård og Tandregleringen. Mubarka er også certificeret i Invisalign, Incognito samt E-brace.

Vores laboratoriesamarbejdspartnere

Vi samarbejder både med svenske og danske dentallaboratorier alt afhængig af hvilken opgave der skal laves.

Vi samarbejder med et lille laboratorie i Malmö som har en høj kvalitetsstandard og fordele ved kort ventetid på især zirkoniumkroner og broer. Ved omfattende brokonstruktioner og protetisk arbejde af anden slags der kræver det, kommer de over og hjælper med farveprøver, aftrykstagning og indprøvning af stel m.m.

Mårtan

"link til hjemmeside eller billeder af ham og hans team" - vi mangler billeder og link.